• en
    • en

Уебинар по Програма „Еразъм+“, КД2, сектор „Училищно образование“, „Професионално образование и обучение“ и „Образование за възрастни“

февр. 12, 2019

Уважаеми посетители,

 

Център за развитие на човешките ресурси организира онлайн семинар с насоки за кандидатстване по КД2 „Стратегически партньорства“ на Програма „Еразъм+“, сектор „Училищно образование“, „Професионално образование и обучение“, „Висше образование“ и „Образование за възрастни“.

Уебинарът ще се състои на 21 февруари 2019 г., от 10:30ч., като ще се проведе под формата на презентация, последвана от сесия за въпроси и отговори.

Онлайн семинарът е насочен към всички заинтересовани от възможностите, предлагани по КД2, като се насърчава участието на организации/институции, които нямат предишен опит от участие в Програма „Еразъм+“.

Важно е да знаете, че местата са ограничени до 50 участници и ще бъдат запълнени на принципа „първи по време, първи по право“.

За участие в уебинара е необходимо да попълните регистрационната форма ТУК

Участието Ви в уебинара ще бъде възможно само след получаване на потвърждение на регистрацията, на посочения от Вас имейл, придружено с указания от страна на екипа на ЦРЧР.

Регистрации ще се приемат до 13:00ч., на 19.02.2018г. или до достигане на техническия капацитет на платформата.

При повече от една регистрация от една институция, ще бъде допуснат само първия регистрирал се участник. Представители от една организация / институция могат да участват в сесията от един компютър, без да е необходимо да си създават отделни профили.

За да можете да се възползвате пълноценно от участието си, моля да се запознаете подробно с ръководството по Програма „Еразъм+“ ТУК

Технически изисквания за участие в уебинара:

–   Работещ настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон с операционна система Windows, Linux, iOS или Android;

–   Интернет връзка със скорост минимум 2 Мб/с;

–   Актуализиран уеб-браузър – Google Chrome / Mozilla Firefox за Windows; Puffin за iOS / Android. Необходимо е и наличието на актуална версия на Adobe Flash и Java;

–   Възможност за възпроизвеждане на звук / работещи слушалки или тонколони;

Указания за настройване на звука по време на уебинара може да видите ТУК

Запис на събитието ще бъде публикуван на нашата уебстраница.

 

Екипът на ЦРЧР