Skip to main content

Уважаеми посетители,

Център за развитие на човешките ресурси (ЦРЧР) организира информационен ден по Програма „Еразъм+“, сектор „Училищно образование“ и дейност Европас, който се проведе на 28.11.2019 г. в сградата на ЦРЧР на ул. „Граф Игнатиев 15“, гр. София.

Събитието беше насочено към директори и преподаватели в детски градини и училища. Целта на информационния ден беше да запознае настоящи и бъдещи бенефициенти с възможностите за кандидатстване по Програма „Еразъм+“, КД1 „Образователна мобилност за граждани“ и КД2 „Партньорства между училища“, както и документите Европас.

Антонина Кирова, директор на детска градина „Зора“, град Дупница и преподавателят от СУ „Васил Левски“, гр. Троян и eTwinning посланик Валентина Маринова, участвали успешно по програмите, споделиха техния опит чрез презентации и отговориха на всички възникнали въпроси от участниците. Следващата лекция пък подробно представяше дейностите на Европас и възможностите му.

В рамките на събитието бяха представени добри практики, съвети и насоки относно работата по проектите, като следобедната сесия беше предвидена за практическа работа в две групи, водена от модераторите и лекторите на събитието, последвана от кратко представяне на дейностите от групите.

Презентацията от събитието можете да намерите: Тук

 

Екипът на ЦРЧР

 

rbt


dav


dav