Skip to main content
Студенти и млади специалисти имаха шанса да открият посока и място за развитие. На много от щандовете, от страна на фирмите стояха хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години.

Основната цел на форума бе работодателите да се срещнат със своите потенциални служители, търсещи професионална реализация. Център за развитие на човешките ресурси представи програма “Еразъм+“, както „Еuropass” документ и дейността „Euroguidace“.

Над 150 български и международни компании представиха своите стажантски програми и свободни работни места. По време на форума се организираха дискусионни панели и консултации. Освен критериите за подготовка на успешно CV, сред темите, по които младите хора получиха консултации са: как да оставиш добър дигитален отпечатък; какви са каналите, по които можеш да търсиш работа или свободни стажантски позиции. И през тази година кариерният форум ще се проведе в седем града в цялата страна. В Русе инициативата гостува в Русенския университет на 22 март. В Свищов е на 27 март, във Велико Търново на 29 март. В Бургас младите хора имат шанса да срещнат професионалния си късмет на 3 април  в Бургаския свободен университет, а в Пловдив на 5 април 2017 г.20

Екипът на ЦРЧР

20.03.2017

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]