Skip to main content

Десето издание на най-големия форум в България за студентски стаж и кариера – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”  се проведе в Стопанска академия „Димитър А. Ценов” на 27 март 2017 г.

Форумът е най-голямото и значимо кариерно изложение в България от 16 години. За това има заслуга и фактът, че се организира не на база университети, а на база академични градове. Това дава по-добра възможност на млади специалисти от различни висши учебни заведения да се срещнат с множество утвърдени и доказани работодатели на едно място, същевременно позволявайки на компаниите с едно участие да се свържат с хиляди амбициозни студенти и експерти, които търсят сериозна кариерна реализация. Освен това, младите хора имат възможност да си сверят часовника, като разберат какво едни от най-добрите компании изискват и да се запознаят с пазара на труда – кои фирми какви позиции предлагат.

Център за развитие на човешките ресурси представи програма “Еразъм+“ и възможностите й,   „Еuropass” документите, тяхното приложение,  кариерно ориентиране и консултиране, което “Еврогайдънс”  представя. Тази година, освен студентите, за участие са поканени и всички зрелостници от свищовските средни училища. Посетителите ще могат да се срещнат с ръководители и представители на 20 компании. В Стопанска академия  се проведе и майсторски клас с експерт от практиката – директор „Човешки ресурси” на верига ресторанти, пред студентите от специалност „Икономика на туризма” по дисциплината „Франчайзинг в туризма”.

Екипът на ЦРЧР

27.03.2017