Skip to main content

Уважаеми посетители,

Конкурсът на  Европас България – „Бъди посланик на Европас“ приключи. С томбола бяха определени победителите в конкурса. Целта на конкурса беше да се популяризира дейност Европас, която дава възможност да се  представят ефективно уменията и квалификациите на хората в Европа. Също така от съществено значение беше да се популяризират безплатните онлайн инструменти, които помагат на учащите, работниците и търсещите работа в цяла Европа – Европас профил, Редактор за автобиографии Европас, Редактор за мотивационни писма, Приложение към диплома, Приложение към сертификат, Европас мобилност.

В конкурса се включиха над триста души, с предложения за послание/мото, свързано с Европас.

Екипът на Европас България, благодари на всички участвали в играта и им пожелава успех в бъдещи инициативи на дейността.

А ето ги и победителите:

Лаптоп за най-добро и иновативно послание спечели Христо Христов: С „Europass“ ще се реализираш от раз! CV си оформи, границите разчупи и мечтите си сбъдни!

Смарт телефон 1 спечели Георги Атанасов с мотото: Europass – Покажи на света най-доброто си „Аз“

Смарт телефон 2 спечели Весимира Костадинова с мотото: Приятелската ръка на Европас е винаги с нас по пътя към успеха и себеусъвершенстването

Таблет 1 спечели Божидар Божков с мотото: “Европас“ Пропуск за цяла Европа, дори при локдауни

Таблет 2 спечели Катя Тодорова с мотото: С Europass откриваш много нови възможности за обучение и работа в Европа. Europass – протегни ръка и докосни бъдещето си!“ Europass – много уникални шансове за всички нас

Смарт часовник спечели Илинка Патърова с мотото: Върхът е избор.

Честито на победителите!

 

Екипът на ЦРЧР