Skip to main content

Уважаеми посетители,

Във връзка със зачестилите обяви на организации, които изискват такса за кандидатстване по TCA обучения (Транснационално сътрудничество между Националните агенции по Програма „Еразъм+“), искаме да ви информираме, че Центърът за развитие на човешките ресурси, в качеството си Национална агенция по Програма „Еразъм+“, подкрепя само TCA обучения и семинари, които са публикувани на официалната уебстраница на Центъра.

Кандидатстването за TCA обучения става директно към ЦРЧР и не се изисква такса.

За да получите финансова подкрепа за конкретно обучение, за което кандидатствате, трябва да се уверите, че то е публикувано на официалната уебстраница на ЦРЧР, в секция „Актуални обучения“. Към всяко публикувано обучение е посочен линк, от който може да бъде изтеглен формуляра за кандидатстване.

Вие можете да се свържете с нас и да зададете Вашите въпроси на тел.: 02/9155010, имейл: info@hrdc.bg, https://www.facebook.com/hrdcbg/ или да запишете час за консултация с нашите експерти, в приемното време на Центъра, което е в понеделник – от 14:00 до 16:00 часа и петък – от 09:30 до 11:30 часа.

Екипът на ЦРЧР

24.08.2016