Skip to main content

Уважаеми кандидати,

Имаме удоволствие да Ви поканим да вземете участие уеб базиран семинар на тема: „Практически насоки за разработване на проекти по КД 2“, които ще се състои на 13 март 2017г., от 15:00ч.

Уебинарът ще се проведе във връзка с обявената Национална покана за подаване на предложения за проекти по Ключова дейност 2 „Стратегически партньорства“, с краен срок за подаване на проектните предложения – 29 март 2017г. и е насочен към всички заинтересовани лица, които са в процес на разработване на проектни предложения по КД 2 на Програма „Еразъм+“.

Формата на уебинара ще бъде от типа „Въпроси и отговори“ и ще е с акцент върху практически насоки и съвети при разработване на проектни предложения. По време на сесията участниците ще имат възможност да зададат своите конкретни въпроси към екипа на ЦРЧР.

Важно е да знаете, че местата са ограничени до 50 участници и ще бъдат запълнени на принципа „първи по време, първи по право“.

Моля да имате предвид, че не се предвижда представяне на Програма „Еразъм+“, КД 2, защото уебинарът ще е насочен около въпроси на участниците и върху ключовите моменти в процеса на кандидатстване и подготовка на проектните предложения.

Полезно ще е да се запознаете с ръководството за кандидатстване или да изгледате съответния записан уебинар – тук,преди да се присъедините в сесията на живо. За да участвате в Уебинара е необходимо да попълните настоящата регистрационна форма.

Регистрации ще се приемат до 12:00ч., на 13 март 2017г. или до достигане на техническия капацитет на платформата.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ НЕ СЕ ИЗИСКВА!

СИСТЕМАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ, ПРИЕМА САМО ЕДНА ЗАЯВКА ОТ ЕДИН IP АДРЕС.

Технически изисквания за използване от потребители: 

Работещ настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон с операционна система Windows, Linux, iOS или Android;

Интернет връзка със скорост минимум 2 Мб/с;

Браузър – Google Chrome или Mozilla Firefox, последни версии; Puffin browser за iOS или Android.

Инсталирана приставка Adobe Flash – последна версия за съответния браузър;

Работещи микрофон, камера, слушалки (възможно е и тонколони);

Инсталирана последна версия на Java (минимум 7.51u);

Електрическо захранване.

В това видео нагледно е показано как да се настрои звука на уебинара: https://youtu.be/jXVg0NK5AM0.

Моля да имате предвид, че за участие в уебинара трябва да бъде попълнена ЕДИНСТВЕНО РЕГИСТРАЦИОННАТА ФОРМА, която се отваря от следния линк: https://www.surveymonkey.com/r/GSQTK7L

Ако тя е затворена, няма да можете да се запишете за участие в събитието. Не създавайте персонален акаунт в уебсайта „SurveyMonkey“.

Участието в Уебинара ще бъде възможно само след получено потвърждение на посочения от Вас имейл в регистрацията и указания от страна на екипа на ЦРЧР.

За максимална ефективност, моля, имайте предвид, че в случаите, когато няколко представители от една институция имат желание да участват в уебинара, биха могли да наблюдават сесията на един компютър, без да е необходимо да правят няколко регистрации.

При повече от една регистрации, от една институция, ще бъде допуснат само първия регистрирал се участник.

Запис на събитието ще бъде публикуван на нашата уебстраница, в подстраница „Уебинари“.

Лице за контакт:

Елисавета Максова

email: emaksova@hrdc.bg

тел: (02) 915 50 25