Skip to main content

Уважаеми посетители,

Център за развитие на човешките ресурси организира онлайн семинар с цел подпомагане на бенефициентите, сключили договори  по  КД1, сектор „Професионално образование и обучение“.

Уебинарът ще се състои на 20 септември 2018 г., от 10:00 ч., като ще се проведе под формата на презентация, последвана от сесия за въпроси и отговори.

Онлайн семинарът е насочен към всички бенефициенти, сключили договори по КД 1, сектор „Професионално образование и обучение“.

Важно е да знаете, че местата са ограничени до 50 участници и ще бъдат запълнени на принципа „първи по време, първи по право“.

Молим, преди да преминете към регистрация, да се запознаете подробно с ръководството за участници ТУК.

За участие в Уебинара е необходимо да попълните регистрационната форма ТУК.

Участието в Уебинара ще бъде възможно само след получено потвърждение на регистрацията, на посочения от Вас имейл и указания от страна на екипа на ЦРЧР.

Регистрации ще се приемат до 17:00ч., на 19.09.2018г. или до достигане на техническия капацитет на платформата.

При повече от една регистрация от една институция, ще бъде допуснат само първия регистрирал се участник. Представители от една организация/институция могат да участват в сесията от един компютър, без да е необходимо да си създават отделни профили.

Технически изисквания за участие в уебинара:

  • Работещ настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон с операционна система Windows, Linux, iOS или Android;
  • Интернет връзка със скорост минимум 2 Мб/с;
  • Актуализиран уеб-браузър – Google Chrome / Mozilla Firefox за Windows; Puffin за iOS / Android. Необходимо е и наличието на актуална версия на Adobe Flash и Java;
  • Възможност за възпроизвеждане на звук / работещи слушалки тонколони;

 

Запис на събитието ще бъде публикуван на нашата уебстраница.

Екипът на ЦРЧР