Skip to main content

Център за развитие на човешките ресурси кани представители на организации, работещи или имащи интерес за работа в сферата на младежкото доброволчество, да вземат участие в информационна среща на тема: „Възможности на Европейската доброволческа служба (ЕДС)“, която ще се проведе на 25 юли 2017г., от 13:00 до 15:30, в сградата на ЦРЧР, София, ул. „Граф Игнатиев“ №15, ет. 1 – Конферентна зала.

Информационната среща е насочена към организации, които нямат акредитация по Европейска доброволческа служба (ЕДС) и нямат опит в разработването на проекти по Програма „Еразъм+“.

По време на събитието ще бъдат представени дейност ЕДС и предложението на ЕК за създаване на Европейски корпус за солидарност. Ще бъде поставен фокус върху изискванията към организациите, които желаят да получат акредитация за ЕДС – Програма „Еразъм+“. Участващите организации ще бъдат запознати и с процеса на кандидатстване с проектни предложения по Ключова дейност 1- мобилност на младежи и младежки работници и ще имат възможност да зададат своите конкретни въпроси към екипа на ЦРЧР.

Условия за участие:

Такса за участие в информационната среща не се изисква. Броят на местата е ограничен!

Залата е с капацитет 50 участници и местата ще бъдат запълнени на принципа „първи по време, първи по право“.

Записването се осъществява чрез регистрационната форма на следния адрес https://www.surveymonkey.com/r/FWGLGLT

Регистрации ще се приемат до 13:00ч., на 24 юли 2017г. или до запълване на капацитета на залата.

Лице за контакт:

Елисавета Максова

email: emaksova@hrdc.bg

тел: (02) 915 50 25