• en
    • en

Уебинар на тема: „Практически насоки за кандидатстване по Програма „Еразъм+“, КД1, сектори „Училищно образование“, „Професионално образование и обучение“ и „Образование за възрастни“, 23 януари (четвъртък) 2020г., 10:00 часа

ян. 15, 2020

Уважаеми кандидати,

Имаме удоволствие да ви поканим да вземете участие в уеб базиран семинар на тема: „Практически насоки за кандидатстване по Програма „Еразъм+“, КД1, сектори „Училищно образование“, „Професионално образование и обучение“ и „Образование за възрастни“, насочен към институции, подаващи проектни предложения през 2020 селекционна година. Уебинарът ще се състои на 23 януари (четвъртък) 2020г., от 10:00 часа. 

Уебинарът ще се проведе във връзка с обявената Национална покана за подаване на предложения за проекти по Ключова дейност 1, сектори „Училищно образование“, „Професионално образование и обучение“ и „Образование за възрастни“, с краен срок за подаване на проектните предложения – 05 февруари 2020г. и е насочен към всички заинтересовани организации, които са в процес на разработване на проектни предложения по посочените дейности на  Програма „Еразъм+“.

Уебинарът ще бъде насочен към въпроси и отговори свързани с кандидатстването, както и практически съвети относно формуляра за кандидатстване. По време на сесията участниците ще имат възможност да зададат своите конкретни въпроси към екипа на ЦРЧР. 

Важно е да знаете, че местата са ограничени до 50 участници и ще бъдат запълнени на принципа „първи по време, първи по право“. 

За да участвате в Уебинара е необходимо да попълните настоящата регистрационна форма тук 

Регистрации ще се приемат до 12:00ч., на 21 януари  2020г. или до достигане на техническия капацитет на платформата.

Потвърждението за участие и линк към платформата ще бъдат получени ден преди провеждането на уебинара.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ НЕ СЕ ИЗИСКВА!

СИСТЕМАТА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ, ПРИЕМА САМО ЕДНА ЗАЯВКА ОТ ЕДИН IP АДРЕС.

Моля имайте предвид, че следва да изпълните следните технически изисквания:

  • Работещ настолен компютър, лаптоп, таблет или мобилен телефон с операционна система Windows, Linux, iOS или Android;
  • Браузър – Google Chrome или Mozilla Firefox, последни версии;
  • Инсталирана приставка Adobe Flash – последна версия за съответния браузър;
  • Работещи микрофон, камера, слушалки (възможно е и тонколони);
  • Инсталирана последна версия на Java (минимум 7.51u);

Екипът на ЦРЧР